Techniekroute 2023 Lampje wordt getest bij MSA-Service

Techniekroute 2023

MSA-Service verwelkomt groep 7 van de Merwedeschool

Op de ochtend van woensdag 8 november, verwelkomde MSA-Service met enthousiasme twee groepjes van de Merwedeschool als onderdeel van de jaarlijkse Techniekroute 2023. Tijdens het bezoek kregen de leerlingen een unieke kans om inzicht te krijgen in de wereld van techniek en innovatie waar MSA-Service in werkzaam is.

Burgemeester Dirk Heijkoop voegde een extra vleugje opwinding toe aan het evenement door persoonlijk aanwezig te zijn tijdens het bezoek van de eerste groep. Hij nam actief deel aan de activiteiten, die begonnen met een presentatie en uitleg over wat MSA-Service precies doet. De leerlingen kregen inzicht in het bedrijf, met informatie projecten, de medewerkers en de verscheidenheid aan beroepen die er binnen het bedrijf te vinden zijn.

Na de presentatie werden de jonge bezoekers uitgenodigd om de handen uit de mouwen te steken in de werkplaats. Hier kregen ze de kans om zelf een lampje te laten branden. De activiteit omvatte het monteren van alle benodigde onderdelen, het lezen van technische tekeningen, het installeren van draadjes en ten slotte het spannende moment waarop werd gecontroleerd of het lampje daadwerkelijk ging branden.

Techniekroute 2023 Lampje wordt getest bij MSA-Service
Techniekroute 2023 burgemeester Dirk Heijkoop doet mee bij MSA-Service in Hardinxveld-Giessendam

De Techniekroute 2023 bij MSA-Service bood een inspirerende en educatieve ervaring voor de leerlingen van groep 7, waardoor ze een tastbare indruk kregen van de boeiende wereld van techniek en innovatie. Dit initiatief benadrukt het belang van het betrekken van jonge geesten bij technologische ontwikkelingen en laat zien hoe lokale bedrijven zoals MSA-Service zich inzetten voor het stimuleren van technisch onderwijs in de regio.

De komst van de burgemeester bleef niet onopgemerkt. Lees meer

Er wordt al uitgekeken naar de volgende editie.

Laatste nieuws

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489