Instrumen­tatie

Wanneer u hoogwaardige instrumentatie voor uw land-, bagger- en scheepsinstallaties zoekt treft u in MSA-Service de juiste partner! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en kalibreren van hoogwaardige instrumentatie voor de offshore, wind- en maritieme sector.

Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van gegevens staat centraal bij het optimaliseren van uw processen. Daarom besteden wij veel zorg en aandacht aan het verzamelen van gegevens.

Optimale bescherming
Uw instrumenten verdienen optimale bescherming. Wij hebben daarom speciale modulaire behuizingen ontwikkeld. U kunt onze behuizingen voor verschillende meetinstrumenten inzetten. Bovendien kunt u door de drukwaterdichte uitvoering onze behuizingen ook toepassen voor binnenboord, buitenboord of onderwater gebruik.

Ons brede aanbod biedt u diverse voordelen: u kunt uw eigen voorraad beperken en door onze snelle levertijden heeft u altijd snel beschikking over gestandaardiseerde waterbestendige sensoren, zoals druk –, hoek- en snelheidssensoren, taut wire, junction boxes en kabels.

Behalve de levering van uw gewenste toepassingen ontzorgen wij u met alle toebehoren, zoals tekeningen, montagevoorschriften, kalibratie-rapporten en helium lektest-certificaten.

Voor onderhoud en kalibraties komen we aan boord van uw schepen tijdens bijvoorbeeld een werfreparatie. Wij helpen u graag met het opstellen van een onderhoud- of kalibratie schema. Op die manier is uw instrumentatie op tijd gekalibreerd en wordt onderhoud op de afgesproken tijd uitgevoerd.

Uitgelichte projecten

Moonfish

Elektrische installatie cable trencher Jan de Nul

FRPD 309

FRPD 309 werkt met VisuDredge dredging monitoring system

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489