MSA-Service aanwezig SMM Hamburg

Debutant tijdens de 30ste editie van de SMM in Hamburg

Tijdens de SMM beurs in Hamburg dat werd gehouden van 6 - 9 september 2022, debuteerde MSA-Service met een eigen stand.

Ondanks dat het de eerste keer was dat MSA-Service aan de SMM deelnam, konden bestaande klanten en relaties de weg naar de stand goed vinden. Daarnaast zijn er ook veel nieuwe contacten gelegd.

Op de deelname aan het NL paviljoen wordt ook positief op terug gekeken. Alles was goed verzorgd waardoor er aandacht gegeven kon worden aan de belangrijkste zaken. En dat was in gesprek gaan over de kansen en mogelijkheden die MSA-Service biedt.

Tijdens de beurs waren de spotlights op de volgende vier producten gericht;

  • VisuDREDGE een compleet bagger visualisatie en besturingssysteem voor grote en kleine schepen.
  •  ECS (Engine Control System). Dit universele systeem is eenvoudig op een motor aan te sluiten en vervangt het reeds aanwezige systeem. Zodat het motor systeem weer up to date is en onnodige motor storingen en kosten voorkomen kunnen worden.
  •  Multiped is een datadashboard waarmee data wordt verzameld en gerapporteerd. Voordelen hiervan zijn; real time data acquisitie, inzicht in de vloot, visualiseren van het brandstofefficiëntie, real time monitoring, voorspellende analyse en analyse van constructievervorming.
  • Onderwatersensoren; we hebben een hele range aan meetinstrumentatie, denk aan diepte, lengte, hoek en druk sensoren. Allemaal in een robuuste behuizing uit eigen productie.
drukte op stand MSA-Service tijdens SMM

De gemene deler die deze systemen hebben is dat het plug en play is. Een van de kostenbesparende voordelen hieraan is dat ze door de klant zelf of lokale bedrijven te installeren zijn. Het optimaliseren van het schip hoeft hierdoor geen kapitalen te kosten.

Naast de vele standhouders wisten ook veel bezoekers de SMM te vinden. De bezoekersteller heeft de 40.000 aangetikt, en de landen van herkomst 100. Een van de doelen van deze SMM was om de maritieme transitie te stimuleren. Met zoveel mensen bij elkaar moet daar wel weer een stap mee in de goede richting gezet zijn.

Deze deelname smaakte voor MSA-Service naar meer en we zullen de volgende editie dan ook aanwezig zijn. Zien we u daar ook? Voor in de agenda SMM Hamburg 3-6 september 2024.

Laatste nieuws

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489