Maritime student challenge and MSA Service

Maritime Student Challenge

MSA-Service neemt deel aan de 5e editie

Op 5 juni 2024 organiseert het Maritiem Tech Platform (MTP) de vijfde editie van de Maritime Student Challenge in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Dit jaarlijkse evenement biedt een unieke kans voor ons netwerk van bedrijven om in contact te komen met jonge, getalenteerde studenten en hen te interesseren voor een toekomst in de maritieme sector.

De Maritime Student Challenge is dit jaar speciaal gericht op tweede- en derdejaars studenten die een technische mbo-opleiding volgen aan het STC of het Da Vinci College. Tijdens dit evenement gaan de studenten aan de slag met actuele, technische en praktische vraagstukken die door verschillende bedrijven worden ingebracht.

MSA-Service heeft zich aangemeld als Challenger en zal een vraagstuk presenteren binnen het thema robotisering op zee. Dit thema sluit naadloos aan bij onze visie op de toekomst van de maritieme industrie, waarbij innovatie en automatisering centraal staan.

Tijdens de Maritime Student Challenge werken de studenten in teams aan vraagstukken op diverse gebieden zoals refit alliantie, smart industry, robotisering op zee, smart shipping/autonomous shipping en de werf van de toekomst. In totaal zullen acht bedrijven uitdagingen presenteren waar maar liefst 120 studenten van het STC en het Da Vinci College zich over zullen buigen.

Maritime student challenge and MSA Service
maritime student challenge MSA-Service

Het evenement biedt een informele setting waarin studenten kennis kunnen maken met de maritieme industrie en innovatieve technieken. Daarnaast krijgen zij de kans om hun vaardigheden te tonen en zich te oriënteren op een stageplek of toekomstige werkgever. De meest innovatieve, bijzondere en goed gepresenteerde oplossingen worden beloond met leuke prijzen.

Wij kijken ernaar uit om deel te nemen aan de Maritime Student Challenge en zijn ervan overtuigd dat dit evenement zal bijdragen aan het aantrekken van nieuwe talenten voor de maritieme sector.

Laatste nieuws

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489