Steel Factory Digital Twin

Digitale tweelingen, magische technologie of een illusie?

Je kan geen artikel meer lezen of het woord Digitale Tweelingen komt er in voor. Maar wat zijn digitale tweelingen en wat heb je eraan in de praktijk?

In dit seminar leer je dat de term “Digitale Tweelingen” eigenlijk een containerbegrip is voor een aantal technieken. Met deze  technieken  kun een digitale afspiegeling maken van hoe een machine zich in de werkelijkheid gedraagt. Hierdoor krijg je veel meer kennis en grip. 

Samen met Bachmann, Controllab en VSE vertellen we hoe wij in de praktijk gebruik maken van digitale tweelingen. We laten zien welke technieken er worden gebruikt en hoe deze helpen om machines veiliger te maken, sneller op te leveren en makkelijker te gebruiken. In de pauzes worden deze tweelingen live gedemonstreerd.

Steel Factory Digital Twin

In dit seminar krijgt u een eerlijk verhaal. Wat kost een digitale tweeling, wat levert hij op en wanneer moet je hem vooral niet gebruiken. U leer wat digitale tweelingen kunnen betekenen voor uw bedrijf: zijn ze doorbraaktechnologie of een kostbare illusie?

Dit seminar is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp, het in bedrijf stellen en gebruik van complexe, door software gestuurde machines en systemen.

8 Juni 2022 in LantarenVenster te Rotterdam.

Programma:

12:30 – 13:30 uur Lunch

13:30 – 14:45 uur Praktijkverhalen

14:45 – 15:15 uur Pauze + demo markt

15:15 – 16:30 uur Praktijkverhalen

16:30 – 17:30 uur Borrel

Meer informatie en opgave voor dit seminar vindt u via deze link.

Download hier het persbericht. 

Laatste nieuws

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489