Afstudeerstage (hbo/wo)

Het is al bijna zover, je hebt de laatste fase van je studie bereikt. Het is nu tijd om je kennis en kunde te gaan inzetten. Je kunt niet wachten om aan innovaties te werken die het verschil gaan maken. 

Het liefst ben je betrokken bij het complete proces, van concept tot realisatie. En het is fijn om de support te kunnen krijgen van een ervaren team. Een team dat met je meedenkt en je uitdaagt een stap verder te gaan. Heb je al aan MSA-Service gedacht voor jouw afstudeerstage? 

Wij hebben momenteel de volgende mogelijkheden:

   Afstudeerstage Elektrotechnicus / Embedded Systems Engineer (hbo/wo)
Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die het Proof-of-Concept van onze gloednieuwe IoT producten wil gaan specificeren, ontwerpen, ontwikkelen & programmeren. 

   Afstudeerstage Software Engineering (hbo/wo)
Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die het door ons in-house ontwikkelde ERP/CRM systeem van een nieuwe front-end architectuur wil gaan voorzien. Je specificeert, ontwerpt en ontwikkelt het nieuwe framework en je maakt ook de eerste module voor planningsdoeleinden in deze modulaire, webbased omgeving. 

Op ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam (óf Hoogeveen), krijg je alle gelegenheid om te werken aan de opdracht. Ondertussen proef je volop de sfeer van een internationaal georiënteerd bedrijf dat zich dagelijks inzet om elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore, windenergie en maritieme sector te realiseren. 

Dit bieden we je
Volop carrièremogelijkheden;
Stagevergoeding van €500,- bruto per maand en een reiskostenvergoeding tot en met 30 km per enkele reis;
Een divers en hecht team;
Internationale werkomgeving.

Over MSA-Service
MSA-Service is een specialist op het gebied van maatwerk oplossingen in besturingstechniek, elektrotechniek en mechatronica voor projecten in de offshore, windenergie  en maritieme sector. Wij bieden service op het gebied van meetinstrumentatie, aansturing en automatisering op land en op zee, waarvoor we zowel hardware als software oplossingen ontwikkelen en leveren. Dit doen we samen met zo'n 40 collega's in Hardinxveld en Hoogeveen die warm lopen voor uitdagingen, waarbij kennis, kwaliteit en flexibiliteit kenmerkend zijn.

Reageer meteen!

Afstuderen bij MSA-Service is een geweldige en leerzame ervaring. Meer weten? Mail dan nu meteen je cv. Een korte motivatie of video zijn geen vereisten maar zeker welkom. Wil je eerst nog wat meer weten? Ook geen probleem! Neem contact op met Joël Smit.
CV's en voorstellen verstuurd door uitzend- en detacheringsbureaus worden niet op prijs gesteld.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489