Universal Engine Control System
Ordercode: ECS

Een bewakings- en regelsysteem van een dieselmotor is onderhevig aan trillingen en hoge temperaturen. Hierdoor verschilt de productlevenscyclus van een dieselmotor van de productlevenscyclus van een bewakings- en regelsysteem. Door een bewakings- en veiligheidssysteem van een motor te vernieuwen, wordt het opgewaardeerd naar de nieuwste veiligheidsnormen.

Het systeem
Het systeem kan gemakkelijk aan elk motortype worden aangepast. Het ECS kan worden gebruikt als een pin-compatibele vervanging van een bestaand motorbewakings- en veiligheidssysteem, maar kan ook een uitbreiding zijn op uw bestaande motorbewakings- en veiligheidssysteem. Het systeem is modulair opgebouwd, zodat de systemen kunnen variëren van een klein typegoedgekeurd motorveiligheidssysteem tot een compleet motorbewakings- en controlesysteem. Opties zoals bewaking op afstand via directe bedrading of de cloud kunnen worden geïmplementeerd.

Door een uitgebreid dataloggingsysteem te implementeren, zoals Multiped, kan een pijplegschip zijn operationele efficiëntie verbeteren, naleving van veiligheids- en kwaliteitsnormen garanderen en de analyse van gegevens voor voortdurende verbetering van het pijplegproces vergemakkelijken.

Meer informatie:

Gerelateerde projecten

Meer systemen

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489