MSA-Service aanwezig SMM Hamburg

SMM Hamburg

3 - 6 september 2024

Hamburg Messe | Duitsland

Bezoek MSA-Service voor datavisualisatie, baggeroptimalisaties, heavy duty sensoren en een betrouwbare ECS.

Na het succes van de vorige editie gaat MSA-Service ook dit jaar weer naar de SMM in Hamburg. Voor het verzamelen en visualiseren van maritieme data, heavy duty sensoren, bagger monitoring & control én een betrouwbare ECS bent u op onze stand aan het juiste adres. Ontdek hoe onze geavanceerde oplossingen uw processen kunnen optimaliseren en kom persoonlijk kennismaken met ons enthousiaste team. In dit artikel geven we u een sneak peak van wat we op de beurs laten zien.

Multiped: dé datahub voor het verbeteren van scheepsprestaties met real-time inzicht

Maak bijvoorbeeld kennis met Multiped, het veelzijdige platform dat real-time en historische data van schepen en industriële omgevingen verzamelt en visualiseert. Met Multiped krijg je tot op de milliseconde nauwkeurige analyses en kun je eenvoudig eigen dashboards creëren. Jonathan Southwell, surveyor aan boord van Van Oord's Aeolus, is enthousiast: "Multiped is ontworpen om data te delen. Hierdoor kunnen we trends ontdekken en onze werkzaamheden optimaliseren. Het systeem werkt snel, zonder afhankelijk te zijn van een internetverbinding, wat essentieel is voor onze offshore operaties." Ontdek hoe Multiped ook uw processen efficiënter kan maken en waarom het de ideale keuze is voor data-logging en visualisatie.

VisuDREDGE: Innovatief softwaresysteem voor alle type baggerschepen

VisuDREDGE is ons innovatieve bagger monitoring en control systeem, ontworpen voor optimale efficiëntie en nauwkeurigheid in de baggerindustrie. Compatibel met uw bestaande hardware, biedt het systeem uitgebreide functionaliteiten zoals productiebewaking, diepgangmonitoring en gedetailleerde rapportages. Dit alles maakt het werk voor operators eenvoudiger en effectiever. Of u nu werkt met sleephopperzuigers of snijkopzuigers, VisuDREDGE past zich aan uw behoeften aan. Lees meer over hoe de bemanning aan boord van HEGEMANN V VisuDREDGE succesvol inzet en ontdek de voordelen voor uw baggerprojecten.

Top-notch heavy duty sensoren voor het echte werk.

Multiped en VisuDREDGE worden onder andere aangestuurd door onze heavy duty sensoren. Ze zijn gemaakt om onder de meest uitdagende omstandigheden de meest secure signalen door te geven voor optimale prestaties. Zo installeerden we verschillende type sensoren aan boord van het baggerschip, HEGEMANN V. Aan boord van dit schip zorgen de sensoren voor nauwkeurige metingen tijdens het baggerproces, waardoor de bemanning effectief kan werken en optimale resultaten kan behalen. Denk aan diepgangmeters, onderwater inclinometers, horizontale hoektransducers, druksensoren op de baggerpomp en dichtheid- en flowsensoren. Hoe onze sensoren ook het maximale uit uw schip halen, ontdek je op SMM Hamburg Messe.

MSA-Service Noord: Uw Partner voor Engine Control Systemen (ECS)

MSA-Service Noord, met meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring, biedt betrouwbare Engine Control Systemen (ECS) voor de maritieme sector. Snellere installatietijden, betrouwbare prestaties en lagere operationele kosten zijn een greep uit de voordelen van een ECS of ECS retrofit van MSA-Service Noord. Wim Haar, directeur van MSA-Service Noord, benadrukt: "Bij MSA-Service Noord zorgen we ervoor dat uw schip altijd operationeel is met snelle en efficiënte installaties, zonder de vertragingen die vaak bij traditionele systemen komen kijken." Ontdek hoe onze ECS-oplossingen, met geavanceerd brandstofbeheer en remote monitoring mogelijkheden, ook uw schip kunnen verbeteren. 

Bezoek Ons: NL paviljoen, hal B7, stand 504

Kom langs op de SMM Beurs in Hamburg van 3 t/m 6 september en ontdek hoe onze innovatieve oplossingen uw maritieme werkzaamheden, slimmer en efficiënter kunnen maken. Onze experts staan klaar om u alles te vertellen over Multiped, VisuDREDGE, onze sensoren en de Engine Control Systemen van MSA-Service Noord. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

We zijn te vinden op het NL paviljoen, georganiseerd door NMT in hal B7. MSA-Service staat op stand 504.

Hier kan een kortingscode van €35,- opgevraagd worden.

Laatste nieuws

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489