Multiped presented at Oceanology International 24  1

Multiped op Oceanology

De ocean technology app voor operationele data + video integratie

Welkom bij Multiped, welkom bij de nieuwe benadering van ocean tech data - voor meer operationele effectiviteit en efficiëntie. Met de dashboard fuctionaliteit maakt Multiped data management overzichtelijk en toegankelijk voor surveyors en onderzoekers op zee. Multiped biedt u in één oogopslag een volledig overzicht van uw operationele data. Het stelt u in staat om trends te identificeren, prestaties te meten en beslissingen te nemen op basis van real-time gegevens. Welkom op onze stand op Oceanology, waarover we u alles vertellen. 

Demo op Oceanology: Bezoek onze stand C400

Ook nieuwsgierig geworden? Bezoek ons op de Oceanology beurs (Londen, 12 t/m 14 maart) op stand C400. Het Multiped team staat op het Dutch Ocean Group paviljoen met andere innovatieve partijen. We kijken uit naar uw bezoek en zouden het geweldig vinden om u te laten zien hoe Multiped uw bedrijfsvoering kan transformeren. Maak een afspraak voor een Multiped demo en ervaar hoe wij operationele data en video integreren.

Video-integratie: Multiped voegt automatisch video’s toe aan data

In tegenstelling tot traditionele systemen die camerabeelden als hoofdtaak zien met toegevoegde data, benadert Multiped het vanuit een ander, innovatief perspectief. Multiped stelt de data centraal en verrijkt deze met (draadloos) camerabeeld. Dit zorgt voor een meer gestroomlijnde integratie die uw dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen. Het automatisch toegevoegde beeld geeft verklaringen voor trends in de data die u altijd real time en historisch kunt raadplegen. Hierdoor kunt eenvoudiger optimalisatiekansen ontdekken en werkzaamheden efficiënter en effectiever inrichten. 

Multiped benefits oceanology 497400 blank

Realtime en historische data in één overzicht
Multiped is uw centrale DataHub voor zowel realtime als historische data. Alles komt samen in één overzichtelijk systeem dat moeiteloos uit te breiden is met visuele data dankzij ons innovatieve draadloze camerasysteem. Dit biedt u een ongeëvenaard niveau van inzicht en controle over uw operationele processen.

Data gestuurde beslissingen
Met Multiped maakt u altijd op basis van real time data, data gestuurde beslissingen. Dit resulteert in:

  • Vermindering van downtime
  • Solide bewijslast voor besluitvorming
  • Optimalisatie van operationele effectiviteit
  • Stroomlijning van het rapportageproces

Single point of truth
Multiped is meer dan alleen een tool; het is het enige punt waar al uw data samenkomt – uw single point of truth. Ontdek hoe Multiped uw organisatie naar een hoger niveau kan tillen door betere beslissingen mogelijk te maken, iedere dag weer.

Locatie en Tijd:

  • Datum: 12-14 maart 2024
  • Locatie: Londen Excel, UK
  • Stand: C400 - Dutch Ocean Group

Volg ons op Linkedin voor updates en hoogtepunten tijdens de beurs. 

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op Oceanology International 2024 en samen de toekomst van de maritieme sector vorm te geven.

Registreer hier voor een toegangskaart.

Laatste nieuws

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489