Opnieuw uitgekozen als strategisch partner 

MSA-Service is opnieuw uitgekozen als strategisch partner door Van Oord. Voor een deel van de vloot blijven zij de komende drie jaar wederom verantwoordelijk voor de automatisering, en de complete electra en instrumentatie. De vloot van Van Oord waar MSA-Service op werkzaam is, bestaat uit  trailing suction hopper dredgers, cutter suction dredgers en offshore (wind) vessels. 

Voor de periode 2021-2023 heeft Machiel ’t Hoen, directeur van MSA-Service opnieuw een overeenkomst getekend om als strategisch leverancier samen te werken met Van Oord. Voor MSA-Service, een elektrotechnisch automatiseringsbedrijf, betekent dit dat ze verantwoordelijk zijn voor het elektrisch onderhoud van een deel van de vloot. Maar ook het beheer van de baggercomputer tot en met de onderwatersensoren op de zuigbuis valt onder hun verantwoordelijkheid.

sign-van-oord

Samenwerking sinds 2016
Middels deze samenwerking hecht Van Oord waarde aan haar partners. MSA-Service is  bekend met de vloot en kan snel schakelen. Hierdoor zijn we in staat een bijdrage te leveren aan kostenreductie en de duurzaamheidsdoelstellingen, zoals het terugdringen van emissies.

Sinds 2016 werkt Van Oord met strategische partners. Als MSA-Service zijn we dan ook trots dat we vanaf het begin van deze samenwerkingen erbij betrokken zijn. “Dit is voor ons een bevestiging van de goede samenwerking die we al jaren met Van Oord hebben, waar we erg dankbaar voor zijn.” aldus Machiel ’t Hoen.

Laatste nieuws

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489