europort stand hal 3

Beleef de draagbare baggersimulator

Europort 2023  |  7-10 November  |  Ahoy, Rotterdam

Wij kondigen met enthousiasme onze aanwezigheid aan op de Europort-beurs 2023, die plaatsvindt in de Ahoy Rotterdam. Europort is een internationaal gerenommeerde beurs waar de focus ligt op innovatie en technologie in de maritieme sector.

Unieke baggersimulator: Ons meest opvallende hoogtepunt op Europort 2023 is de aanwezigheid van een draagbare baggersimulator. Bezoekers krijgen de kans om deze realistische baggersimulator te ervaren en hun baggervaardigheden te testen. Dit unieke initiatief is een samenwerking tussen MSA-Service, De Klop BV en Controllab.

Naast de baggersimulator zullen we ook vier belangrijke pijlers van onze expertise presenteren:

Multiped: Multiped is een geavanceerde datahub die alle aanwezige signalen aan boord eenvoudig op één dashboard kan presenteren. Hiermee wordt real-time monitoring en controle mogelijk, waardoor complexe gegevensverwerking in verschillende Excel-bestanden tot het verleden behoren.

Engine Control System(ECS): Ons Engine Control System is een innovatieve oplossing die als vervanging kan dienen voor bestaande systemen op dieselmotoren. Door dit systeem te implementeren, verlengt u de levensduur van uw motor aanzienlijk, wat resulteert in verbeterde prestaties en efficiëntie.

VisuDREDGE: VisuDREDGE is krachtige baggerbesturings- en visualisatiesoftware die geschikt is voor alle typen baggerschepen. Op onze stand kunt u een live demo ervaren om te begrijpen hoe deze geavanceerde software de baggeractiviteiten kan optimaliseren.

Onderwatersensoren: Onze onderwatersensoren zijn betrouwbaar en robuust. Ze zijn verkrijgbaar in diverse varianten, zoals druk-, hoek-, lengte- en de vele op maat gemaakte sensoren en kabels. Deze sensoren spelen een cruciale rol in het verzamelen van essentiële gegevens in de maritieme sector.

Europort 2023 is een unieke kans om MSA-Service en onze innovatieve oplossingen in de maritieme sector van dichtbij te ervaren. We heten u van harte welkom om onze stand te bezoeken, als eerste de baggersimulator te ontdekken en vervolgens in gesprek te gaan over hoe onze producten en systemen uw maritieme activiteiten kunnen verbeteren en optimaliseren. Samen streven we naar een innovatieve en duurzame toekomst in de maritieme wereld.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met ons team op Europort 2023 of stuur een bericht via info@msa-service.nl.

Registreer hier voor een gratis toegangskaart.

Europort 2023 campaign
europort stand hal 3

Laatste nieuws

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489