Racesimulator bij MSA_Service

Jaarmarkt Giessenburg

De Gondelmarkt is terug op de 29 Juni

De jaarmarkt Giessenburg, beter bekend als de Gondelmarkt, maakt een langverwachte comeback op de laatste zaterdag van juni. Deze braderie, die jarenlang duizenden bezoekers trok, keert terug bij de sporthal Giessenhal aan het Sportplein 2b. Inwoners en bezoekers kunnen zich weer verheugen op een dag vol plezier en vertier.

MSA-Service met grote stand aanwezig

Een van de hoogtepunten van de Gondelmarkt dit jaar is de aanwezigheid van MSA-Service. Bezoekers kunnen plaatsnemen in de racesimulator en een rondje over het circuit racen. Deze spannende activiteit is een unieke kans voor volwassenen om hun racevaardigheden te testen. Voor degenen die liever niet in de rij staan, biedt MSA-Service de mogelijkheid om deel te nemen aan een winactie. Er worden maar liefst tien prijzen verloot, elk goed voor een uur racen voor twee personen op de locatie van MSA-Service in Hardinxveld.

MSA-Service hoopt met deze activiteiten niet alleen voor vermaak te zorgen, maar ook in gesprek te komen met bezoekers om hen meer te vertellen over het bedrijf en de openstaande vacatures te promoten.

Een veelzijdig evenement

Naast de stand van MSA-Service biedt de jaarmarkt Giessenburg een breed scala aan producten van diverse standhouders, zowel uit Giessenburg als van buiten het dorp. De braderie biedt een levendige sfeer met een groot en gevarieerd aanbod. Voor kinderen zijn er attracties zoals een klimtoren, een bungee trampoline, een stormbaan en een kinderkleedjesmarkt. Een ballonnenclown zorgt voor extra vrolijkheid door gratis figuurballonnen uit te delen. Ook lokale verenigingen presenteren zich op de markt en de muziekvereniging Da Capo zorgt voor de muzikale omlijsting.

Praktische Informatie

De Gondelmarkt vindt plaats op zaterdag 29 juni 2024 bij sporthal Giessenhal, aan het Sportplein 2b. Door het evenement naar juni te verplaatsen, hopen de organisatoren op een hogere opkomst van zowel bezoekers als standhouders, omdat de sportcompetities dan grotendeels zijn afgelopen.

Mis deze kans niet om de vernieuwde jaarmarkt Giessenburg te bezoeken, de bruisende braderie te ervaren en de spannende activiteiten van MSA-Service te beleven!

Link naar winactie

Laatste nieuws

Uw partner in elektrotechnische automatiseringsprojecten in de offshore-, wind- en maritieme sector. 

Laten we samenwerken aan uw volgende project.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489