Werken bij

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met oplossingen op het gebied van automatisering en installatie in de maritieme en offshore sector. Werken bij MSA-Service betekent werken in een team van specialisten. Onze medewerkers lopen warm voor uitdagingen, waarbij kennis, kwaliteit en flexibiliteit onze kenmerken zijn. Vanuit onze kantoren in Hardinxveld-Giessendam en in Hoogeveen bestrijken we de wereld: onze medewerkers leveren maatoplossingen in besturingstechniek, elektrotechniek en mechatronica in Brazilië, Dubai en Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld!

Onze medewerkers hebben zich de afgelopen tijd bezig gehouden met onder andere de ombouw van bestaande schepen, besturingen en metingen ten bate van onderwater werktuigen (Rov’s/trenchers/ploegen), power containers tot 1Mwatt/3kV, besturingscontainers vol met schermen en survey apparatuur, installatie van kranen, bagger visualisatie en automatisering, RHIB (kleine wendbare en snelle motorboot), multi purpose pontons, bruggen en sluizen, hydrauliek besturingen, simulatoren voor een cutter, hopper en een dipper, netwerken aanleggen aan boord van schepen, glasvezel en utp.

Ons team bestaat globaal uit zo’n dertig medewerkers. MSA-Service is een stabiele organisatie. Wij geven onze medewerkers veel vrijheid en ruimte om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Als medewerker van MSA-Service ben je trots op je werk. Herken jij je in dit profiel en maak jij graag gebruik van de ruimte voor persoonlijke inbreng? Neem dan contact met ons op!

Aeolus met PDT

"MSA-Service is een jonge en groeiende organisatie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid"

Vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en in Hoogeveen.

Opdrachtgevers over heel de wereld.

MSA-Service is een jonge en snelgroeiende organisatie. 

Vacatures

lead engineer msa-service

Lead engineer

Als lead engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en beheren van complete elektrotechnische installaties voor projecten in de maritieme en offshore branche. 

Service engineer (automatisering)

Als service engineer (automatisering) ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen / uitbreiden / verhelpen van storingen van onze installaties. De nadruk bij de werkzaamheden zal liggen op de hardware. 

Software engineer bij MSA-Service

(Internationaal) Software service engineer automatisering

Als software service engineer automatisering ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen / uitbreiden / verhelpen van storingen van onze installaties. De nadruk bij de werkzaamheden zal liggen op de software. 

Werk jij met een van onze volgende projecten mee?

Welke carrière mogelijkheden zijn er voor mij?
MSA-Service staat altijd open voor kandidaten met een passie voor techniek en interesse in de maritieme/offshore branche. MSA-Service staat open voor starters en ervaren kandidaten.

Laat aan ons weten hoe je ideale functie er uit ziet en wij kijken samen wat er mogelijk is!
Mail naar jobs@msa-service.nl of bel naar 0184 - 611 555 (Hermen Visser).

Staat u voor een uitdaging? Wij denken graag met u mee!

Neem contact op en wij helpen u verder.

MSA-Service B.V.

Houtschelf 1
3371 KB Hardinxveld
Kvk: 24387658

MSA-Service Noord B.V.

Zeppelinstraat 17-8
7903 BR Hoogeveen
Kvk: 63412489